QWELL - collagen welldrink | Наука
14495
page,page-id-14495,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,yokoto-theme-ver-6.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Наука

Qwell_3Bottles

Полезна информация

 

Потребителите на qwell потвърждават нейните предимства:

 

* Младежки външен вид и по-свежа кожа с подобрена еластичност
* По-малко болка в мускулите и ставите след физически натоварвания
* Здрава и блестяща коса
* По-здрави и силни коса и нокти, ускоряване на техния растеж
* Повишен тонус и повече енергия

 

Qwell_Overlapping_Cycles-03_BG

 

 

Колагенът и неговата същност

 

Колагенът е основен градивен протеин и именно затова е много важен. Той съставлява над 30 % от общите белтъци в тялото и това го прави най-изобилния от всички.

Collagen_Schematic_BG

 

Колагенът е и най-важният компонент на всички съединителни тъкани и изгражда гладката мускулатура на редица основни органи като сърцето, черния дроб и далака, стомаха, пикочния мехур и половите органи.

 

Запасът от колаген в организма има прояви, които могат да бъдат забележими – върху кожата, косата и ноктите или незабележими – върху здравословното състояние, клетъчната регенерация, костната плътност и функционирането на артериите и вените.

Здравият човешки организъм възпроизвежда сам колаген до 40-годишна възраст. Отслабването на естественото му производство обаче може да започне и по-рано.

Qwell_Charts_Protein_Deficiency_BG

 

Обичайно до 60-годишна възраст естественото възпроизводство на колаген достига момента, в който пълното му възстановяване е невъзможно.
Последиците от намаляващите нива на колаген също могат да бъдат ясно проявени или по-слабо осезаеми.

 

 

Tendon_BG

 

 

Най-очевидният резултат е върху кожата – намаляването на колаген в дермата причинява влошаване на нейните качества и загуба на способността й да поддържа добра хидратация.

 

Като резултат кожата изглежда по-тънка, губи еластичност, образува бръчки и сухи петна. Липсата на колаген се отразява също върху косата и ноктите.

 

По-малко забележими, но със сигурност по-критични за здравето ни, са ефектите върху ставния хрущял, връзките и сухожилията, постепенното намаляване на костната плътност и мускулната регенерация.
Като обобщение може да се изведе, че намаленото ниво на колаген се отразява както на външния вид, така и на общото физическо състояние и здравето.

 

Макар тези последици да са напълно естествени и в крайна сметка да засягат всеки от нас, те могат да бъдат забавени и ефектът от нежеланата им проява да бъде значително намален!

 

Начинът е да предоставяш допълнително колаген на тялото си. Можеш да възстановиш изчерпаните колагенови запаси в тялото си, като приемаш допълнително колаген, който ще стимулира естественото му възпроизводство в организма!

 

Qwell вода с колаген – науката в действие

 

При производството на патентования продукт qwell вода с колаген се използва перфектно пречистена вода и висококачествен колаген на световно известната марка Peptan ®. Колагенът Peptan ® се състои от естествени биоактивни пептиди, които нямат страничен вкус и мирис.

 

Колагеновите пептиди на Peptan ® са произведени чрез прецизен ензимен процес, за да се осигури точната степен на хидролиза и оптималното молекулно тегло, които са от съществено значение за бързата абсорбция от организма и нейната ефективност.

 

Основното предимство на qwell вода с колаген е именно това, че добавеният колаген е в хидролизирана форма, която допълнително улеснява неговата усвояемост. Това двойно действие прави qwell много ефективна при възстановяването на колагеновата матрица. Проучванията показват, че това е най-ефективният начин да се стимулира възпроизводството на колаген в тялото.

 

С ежедневно пиене на qwell може да възстановиш и поддържаш запасите от колаген в организма, която допринася за здравата ти кожа и младежкия ти външен вид. В същото време qwell ще спомогне за защита на структурата на твоята опорно-двигателна система, която е от съществено значение за подвижността ти.

AminoAcids_BG

 

28% повече хидратация на кожата с qwell вода с колаген

 

Проучванията показват, че след 20-годишна възраст кожата започва да губи по 1% от своя колаген с всяка следваща година. С влошаването на колагеновата матрица дермата става по-деликатна и все повече губи способността си да поддържа добра хидратация. В резултат на това кожата става по-тънка, губи своята еластичност, отпуска се и се появяват бръчки. Но намаленото ниво на колаген не е единствената причина за стареене на кожата! Замърсената околна среда, нездравословният начин на живот, ултравиолетовите лъчи и много други фактори, могат да увредят колагеновите клетки и да ограничат производството на хиалуронова киселина, което да доведе до намалена хидратация на кожата.

 

Qwell_Charts_Results_3_BG

 

Qwell вода с колаген е специално създадена за ефективното компенсиране на загубата на колаген и последиците от нея.

 

В Япония е проведено проучване, в което участниците са разделени на две групи, без да знаят за това – едната група е третирана с реалния продукт, а другата чрез плацебо ефект. Проучването включва 33 жени на средна възраст и доказва, че колагенът Peptan ®  (който се използва в qwell!) увеличава хидратацията на кожата с 28% само след осем седмици. 91% от третираната с Peptan ®  група потвърждава по-високо ниво на хидратация на кожата за същия период.

 

УСТАНОВЕНИ СА 28% ПОВЕЧЕ ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА ПРИ ИЗСЛЕДВАНАТА ГРУПА С PEPTAN ®, в сравнение с групата, третирана чрез плацебо ефект.

 

Qwell вода с колаген с Peptan ® пептиди подкрепя структурната цялост на колагена в кожата, която е от ключово значение за нейния младежки и здрав вид.

 

Винаги в перфектна форма. С qwell вода с колаген.

 

Колагенът е най-изобилният протеин в организма и е основен компонент за всички съединителни тъкани – той е основен градивен елемент на кожата, костите, мускулите, хрущялите, сухожилията и ставните връзки. Всъщност той е част от структурата на цялата опорно-двигателна система и е от съществено значение за подвижността на тялото ти.

 

Редовният прием на qwell вода с колаген ще ти предостави много здравословни ползи – тя допринася за подобряването на костната плътност, намалява болките в ставите, напрежението в мускулите и повишава усещането за тонус.

 

Всеки знае, че добрата хидратация е изключително важна за цялостното функциониране на организма. Когато хидратираме тялото си с qwell, добавения в нея колаген ни предоставя още ползи.

 

Qwell е водеща иновация

 

Qwell е функционална напитка от ново поколение. Нейната рецепта е уникална –  комбинация от първокласен колаген и специално пречистена вода, която отрежда на qwell новаторската роля в преобразяването на грижата за тялото ни. Нейното високотехнологично производство и следваният при разработването й научен подход я правят наистина специална.

 

Освен това с това, qwell се отличава със заложената в същността си идея да бъде в крак с ежедневните нужди на потребителите и да им предложи серия от иновативни продукти, които съчетават комфорта на лесната употреба с незаменимите ползи за организма. qwell вода с колаген е достъпна ценово и е подходяща за всички – купонджии или привърженици на здравословния начин на живот, спортисти или просто любители на различни активности, жени или мъже, млади или помъдрели хора с младежки дух.

 

Истината е, че искаме всички да се чувствате добре с помощта на qwell!
И в това се крие истинската иновация на qwell.

 

Възстановена кожа само за един месец

 

Клинично изследване, проведено във Франция от COSderma и включващо 106 жени, показва, че след 4-седмична консумация на Peptan ® , колагеновото накъсване в дълбоките слоеве на кожата значително намалява. След 12-седмичен прием на Peptan ® се установяват по-ниски нива на колагеновата фрагментация, в сравнение с началото на изследването. Възстановената кожа е резултат от действието на Peptan ® – отчита се повишаване на нивата на колаген, което допринася за подобряването на състоянието на кожата и възвръщането на нейния младежки и свеж вид.

9

 

 

sciene-study02

 

Повишена хидратация на кожата

 

Замърсяването на околната среда, стареенето и вредните UV лъчи могат да увредят колагеновите клетки, да ограничат производството на хиалуронова киселина и да намалят нивото на вода в кожата. Това може да бъде причина кожата да изглежда уморена и дехидратирана. В Япония Souken провежда проучване, в което участниците са разделени на две групи, без да знаят за това – едната група е третирана с Peptan колагенови пептиди, а другата чрез плацебо ефект. Проучването включва 33 жени (на възраст 40-59 г.) и доказва, че колагенът Peptan увеличава хидратацията на кожата с 28% след 8 седмици. 91% от третираната с Peptan група потвърждава по-високо ниво на хидратация на кожата по време на същия период.

 

 

Qwell_Charts_Results_2_BG